Användarvillkor för Luder.se

Senast uppdaterad: 2023-10-18

Välkommen till Luder.se (nedan kallad "webbplatsen"). Genom att använda vår webbplats och dess tjänster samtycker du till att följa dessa användarvillkor. Var vänlig läs igenom villkoren noggrant innan du fortsätter att använda webbplatsen.

1. Användning av webbplatsen

Du får använda webbplatsen endast om du är myndig och i enlighet med tillämpliga lagar och bestämmelser. Du förbinder dig att inte använda webbplatsen för något olagligt eller oetiskt ändamål.

2. Kontoinformation

För att använda vissa funktioner på webbplatsen kan du bli ombedd att registrera dig och skapa ett konto. Du ansvarar för att hålla ditt kontolösenord säkert och är ansvarig för all verksamhet som sker under ditt konto.

3. Sekretess och dataskydd

Vi samlar in, lagrar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår dataskyddspraxis.

4. Innehåll på webbplatsen

Allt innehåll som publiceras på webbplatsen, inklusive text, bilder, videor och annat material, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter. Du förbinder dig att inte kopiera, distribuera eller använda detta innehåll utan tillstånd.

5. Ansvarsbegränsning

Webbplatsen tillhandahålls "i befintligt skick" och vi ger inga garantier för dess funktion eller tillgänglighet. Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster som uppstår genom användningen av webbplatsen.

6. Ändringar i användarvillkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Eventuella ändringar kommer att meddelas på webbplatsen, och det är ditt ansvar att granska villkoren regelbundet.

7. Kontaktinformation

Om du har frågor eller kommentarer angående dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på:

kundservice@luder.se

8. Acceptans av användarvillkoren

Genom att fortsätta använda webbplatsen bekräftar du att du har läst och accepterar dessa användarvillkor. Om du inte godkänner villkoren, var vänlig att avstå från att använda webbplatsen.